fredag 3 maj 2013

Soffmys

har vi såklart också haft gemensamt de första kvällarna ihop. Till att börja med ligger Bingo nära valpen men efter en kort stund så lägger han sig längre bort. Man ska inte förmänskliga hundars beteende, men tycker mig ändå se att Bingo tittar lite på valpen och sedan på mig, som om han gärna skulle vilja ha sin soffa helt för sig själv och därför lägger sig längre bort. Jag klappar och masserar Bingos rygg och ben som vanligt i soffan samtidigt som valpen ligger där så att Bingo ska känna att matte fortfarande har fokus på honom.

Bingo är iofs van vid att ha en annan hund i "sin" soffa efter våra passningsäventyr i januari & februari av grannens trevliga fast dominante cockerspanielvalp. Då var nästan inte tal om Bingo fick ligga kvar förrän jag eller hans matte ingrep.
Bingo vaknar till liv...
... så även Pyret som tycks intressera sig för tvn en kort stund

"the look" från Bingo
hej du!
Bingo på väg att lägga sig längre bort.

2 kommentarer:

  1. :-) Det är väldigt intressant att se hur en ny hund införlivas i familjen. Lillskrutten ser ju helt bedårande ut - och med underhållsfri päls, hur bra kan det bli?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättebra fast inser att undertecknad definitivt behöver gå i koppelträning m två hundar;-) Alla råd o tips mottas gärna!

      Radera