söndag 19 maj 2013

Premiärbesök på Himmelska Hundar

var det för Musse i veckan på favorithundcafeet Himmelska Hundar medan Bingo var på hunddagis (innan kennelhostan bröt ut). Gärdetpromenad testades såklart även med Musse. Gick bra fast han nu börjat varningsmorra till andra hundar som kommer fram och sniffar när han sitter mellan mina ben. Som vanligt gnyddes det mycket så snart matte skulle bära Musse vars valpkropp egentligen inte orkar med en alltför lång promenad.

Vi gick även förbi caférestaurangen Creme Gärdet där hundar är tillåtna inomhus. Ligger på Sandhamnsgatan precis vid Kampementsbadet och har en mycket frestande lunchmeny som matte dagligen följer på facebook. Var dock så fullsatt med arbetande lunchätare att det bara blev en snabbtitt inomhus. Kommer definitivt testas framöver, fast då en tidigare eller senare för att undvika den stora lunchrusningen.

Istället blev det afternoon tea för matte på Himmelska Hundar och godisregn för Musse på sin filt. Det har varit glest med folk vid de senaste besöken då matte varit där med Bingo och så även vid besöket med Musse. Hoppas att det ändå går runt för ägarna eftersom det är ett toppenställe och det verkligen skulle vara synd om det inte fanns kvar.

Avvaktande Musse på sin trygga filt där han fick ligga under hela besöket.

"var är vi?"

spanar lite ängsligt till att börja med ...

.. fast blir till slut nyfiken på en tax...

... och sedan på dvärgschnauzern Rut som tillhör en av caféägarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar