torsdag 23 maj 2013

Hemmaaktivering

ägnas det för fulla muggar hemma hos oss och gärna på enklast möjliga vis med märgben till hundarna. Iofs verkar fortfarande revben vara mer populärt. För Bingo eftersom han aldrig gillat att bli kladdig om nosen som man måste bli för att riktigt komma åt det gottaste allra längst in i ett märgben. Musse för att han härmar Bingo och därför mest gnager lite försiktigt på hinnorna runtom märgbenet och sedan slickar i sig märgen i ytterkanterna.

Starten för fortsättningskursen i agility som var igår ons, fick jag & Bingo hoppa över och vi kommer istället gå kursen i höst eftersom karenstiden för kennelhosta skulle gjort att vi missat de två första gångerna. Valpvakten som var bokad fick komma i alla fall och passade Musse i vardagsrummet samtidigt som matte stängde in sig i sovrummet och läste en god bok i sängen medan Bingo njöt av att för andra gången i sitt liv få ligga bredvid.

Med varsitt märgben på gårdsterrassen; Bingo i förgrunden och Musse under bänken

... och självklart blir Musse lockad av Bingos märgben ....

... fast märker att matte har ögonen på sig...

... fast kan ändå inte låta bli att testsmaka Bingos ben. Slutade denna gång med att Musse backade tillbaka till sitt ben.

1 kommentar:

  1. Så himla fina bilder på Sötisarna Grattis Bingo <3 på födelsedagen

    Kram Helena

    SvaraRadera