fredag 7 juni 2013

Gemensam miljöträning

på Himmelska Hundar är alltid bra. Igår var det första gången som både Bingo och Musse var med samtidigt på mattes favorithundcafé. Tidigare har hundarna bara fått följa med var och en, men eftersom vi denna gång hade promenadhjälp av mattes föräldrar så fick bägge följa med.

Musse fick mest vara i soffan...

... medan Bingo hade ett alldeles eget bord...

...  fast Musse var nere en stund på golvet och hälsade denna gång helt orädd på alla de andra hundarna...

.. och Bingo minglade som vanligt runt som bara den.

3 kommentarer:

  1. Så härligt att ni har såna hundcaféer i Sthlm! Nästan så jag borde starta ett själv här på västkusten, kan ju tänka att det finns en efterfrågan här också.

    Förresten våran andra hund (IG) var den absolut lugnaste, försiktigaste, mest tillbakadragna (framstod nästan lite rädd medans alla andra var jättesociala) valpen i kullen, men han är den som är den mest överaktiva, (som bl.a. juckar som överslagshandling när han är trött) som man måste hjälpa varva ner när det slått över. Vi trodde vi skulle få en lugn hund iom hur han var som valp, och en lugn hund såg vi fram emot då våran första IG var en vilde, men det finns visst inget sådant samband.

    SvaraRadera
  2. Vilken bra intro till andra hundar Musse får, du är så bra på att våga tro att dina små ska klara att umgås även med hundar som är riktigt stora. Jag är så impad av Bingo, och nu växer även Musses självförtroende ... Kul!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är perfekt att kunna vara en latte matte:-)

    SvaraRadera