torsdag 15 augusti 2013

Tillbaka i vardagen

har det varit på riktigt sedan i tisdags vilket inneburit att det inte blivit så mycket blogguppdateringar de senaste dagarna. Märks både i biltrafik och busstrafik att folk är tillbaka i stan för att inte tala om att det är full rulle igen på jobbfronten efter de två tidigare lojare kontorsveckorna. Bingo är nu på sitt hunddagis varje dag istället för som tidigare kortare stunder enbart de dagar då det behövts. Skönt att se att han fortfarande är lika ivrig och verkligen drar i kopplet så snart vi närmar oss hunddagiset.

Funderade nämligen ett tag i somras på att försöka hitta en dagmatte, men även om det skulle bli billigare så känns det säkrare med ett ställe där jag vet att Bingo trivs och där det alltid finns personal. Tänker mig att man med en dagmatte blir väldigt personberoende och hur gör man om dagmatten blir sjuk?! Efter erfarenheten med Bingos nästan månadslånga kennelhostakarens så vill jag inte i onödan riskera något så länge jag har ekonomi att ha honom på ett bra hunddagis.

På hunddagisets blogginlägg från igår onsdag går det att se Bingo och övriga dagishundar.





1 kommentar:

  1. Vilket fint hunddagis du verkar ha hittat. Kul att de lägger upp bilder på sin blogg. På så vis får man ju en ganska bra bild av deras aktiviteter.

    SvaraRadera