fredag 9 augusti 2013

Ingen rädd för IG inte

... vilket var uppenbart när vi häromdagen efter hämtning på hunddagis, besökte Vitabergsparkens hundrastgård. Två stycken IG´s var bland annat där varav en fem månader gammal valp, Buster, som var livlig, men ändå inte riktigt i nivå med Musse;-).

Bingo undersöker lille IG:n Buster...
 
... som var en livlig krabat...

... och på typiskt IG-valpsmanér försökte lekjucka på jämngamla amstaffen Lexie som därefter lekdominerade tillbaka på ett så hårdhänt sätt att hennes matte upprepade gånger fick lyfta bort henne från den mkt spädare Buster ...

Bingo struntade i de jobbiga valparna till förmån för en fin salukihane.

 

Alla vinthundar plus en CC på en och samma bild.




4 kommentarer:

  1. Så kul att Bingo inte fått några men för livet. ;-) Skönt för dig att få se att det trots allt kan funka med andra IGs, även om Bingo själv föredrog den andra hunden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. just det, är mindre ras som avgör utan mer individer & "hundkemi" som avgör tycke & smak i likhet med oss människor;-)

      Radera
  2. Härliga bilder!
    Kan du tänka dig ett nytt IG-försök så småningom, eller har rasen gått bort från din "tänkbara hund" lista för all framtid?

    SvaraRadera
    Svar
    1. som det känns nu så har nog IG helt försvunnit från min "lista". Även om jag kan få ett sug när jag träffar på andra IG´s, så trivs jag nog själv inte riktigt med den intensitet som flertalet IG´s ändå har även om alla IG´s såklart inte är hyperaktiva. Men antar att det bara därför är risk för en hyperaktiv hund av annan ras som nästa hund nr 2;-)

      Radera