fredag 9 augusti 2013

Nypremär för Gärdet...

... promenad i det mulna vädret var det idag eftersom vi äntligen kunde  kombinera det med efterlängtat besök på favvo-caféet Himmelska Hundar som öppnat igen efter semestern.
gillar att springa fritt på Gärdet...


... och hälsa på andra hundar som här med svårflörtad Chihuahua/jack Russell-tik.

Själva hundcafébesöket blev i sig ett antiklimax eftersom Bingo för första gången på länge var riktigt jobbigt gnyig och absolut inte lyssnade på mattes hyssjanden. Det började med att Bingo morrade rejält till en annan hanhund som lite för närgånget ville hälsa (den hanhund som Bingo sedan kom i smågruff med).

Bingo med kaxig hållning & hög svansföring bredvid den andra ännu kaxigare hanhunden som han kom i smågruff med.

Sedan var det lugnt en stund när Bingo och de övriga hundarna bekantade sig med varandra. Fast efter att den andra hanhunden rejält började smågruffa med Bingo och jag fått ingripa inte bara en utan två gånger blev jag tvungen att koppla upp Bingo och hålla vid min sida vilket han inte uppskattade... Det blev en rejält högljudd gny-serenad från honom som övriga gäster till att börja tittade överseende & roat på för att sedan hålla på så länge att undertecknad matte kände sig tvungen att flytta ut och äta upp sin egen mat på uteserveringsdelen. Väl ute tog det en liten stund men sedan lugnade sig faktiskt Bingo.

Undrar om det kan ha varit en löptik där eftersom det även blev halvslagsmål och smågruff mellan andra hanhundar på plats?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar