måndag 4 november 2013

Busy söndag

Efter sen lördag blev det en sen söndag, som tur var sov även Bingo ända till kl 10... Sedan var det full rulle med tvätt av veckans alla nedsmutsade hundoveraller, tavelfix med hjälp av en kompis med slagborr och så bokklubb där nästan alla haft lika svårt att ta till sig denna gångens bok; "Drömbokhandeln" av Laurence Cosse som undertecknad själv tyckte var svår att komma igenom med mycket referenser till franska författare som jag inte känner till och en handling med så mkt olika namn, sidospår, olyckliga kärlekshistorier att det var svårt att hänga med. Hoppas mer på nästa bokklubbsbok "Vägen mot Bålberget" av Therese Söderlind, med en handling som utspelar sig i dåtid och nutid kring riktiga händelser i Norrland under 1600-talet då flera kvinnor brändes som häxor.
pigg bokklubbshund....



... som strax innan varit nyfiken observatör när det mättes och borrades för att få upp nya tavlan av Johanna Weimer Blomberg.
 

2 kommentarer:

  1. Vilken tavla! Den blev ju perfekt på plats … Väldigt suggestiv, gissar att du blir glad av att se den ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Gillar verkligen att tavlan ser så annorlunda ut beroende på hur ljuset faller. Upptäcker liksom nya saker att titta på hela tiden i tavlan:-)

      Radera