torsdag 4 juli 2013

Miljöträning i stan...

... fungerar även bra. Går nu på längre lunchpromenader om cirka två timmar eller mer med Bingo där vi gemensamt upptäcker nya och nygamla delar av stan. Svansen är fortfarande låg när vi rör oss nära biltrafik fast den goda trenden att inte panikrycka verkar hålla i sig:-). Säkert hjälpt av att det är mindre hetsigt och mindre biltrafik i ett soligt och semesterlojt Stockholm. Märker att det oftast är låg svans i nya citymiljöer, men bara glad svans när vi är på landet. 

posering på Skeppsholmen med Vasamuseet och Nordiska museet i bakgrunden.







2 kommentarer:

  1. Eftersom Buzz kommer från ett hundhem och var fem år när jag köpte honom innebar det en massa extra jobb. Troligen hade han bott i en källare och bara rastats på asfalt runt kvarteret. Du kan ju fatta att det var en del som behövde övas på. Jag tror på exponering, precis som du gör just nu. Bingo kommer att ändra sig, det är jag nästan säker på. Men var beredd på att det kan ta längre tid än du önskar och vill. Kanske kommer han alltid att vara extra uppmärksam, men jag tror inte att du för alltid kommer att ha samma problem som du har nu.

    Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanx! Mkt jobb blir det med detta fast bra för matten också att tvingas promenera mkt o upptäcka stan på nytt från ett hundperspektiv:-)

      Radera