söndag 24 mars 2013

Ett urval kulinariska helgaktiviteter


Fredagens godisfix med kokt kyckling och ugnsstekt kycklinglever...

...som kom till användning under lördagen på
sista kurstillfället i rallylydnad.
(Bingo i bild med kursledaren Cecilia Lindh)

Sedan lördagsmiddag med trevligt sällskap och test av påsköl:
- Mathias Dahlgren som kom bäst till sin rätt efter maten med stramt knäckig smak.
- St Eriks kändes först som märkligt belgiskt fruktöl men växte. Visade sig vara perfekt till chokladglass!
- Nils Oscars kalaspåsköl den som var bäst till ugnsstekt torsk & färskriven pepparrot.
- Oppigårds; fräsch & fruktig allround-ale som fick vara fördrink.

Dagen efter bjöd på söndagslunch på nyöppnade
gastropuben The Flying Elk i Gamla stan. Plus i kanten för egenbakat
hamburgerbröd och farligt gott med tryffelmajo till
pommes frites...
...följt av annorlunda fast jättegod Eton Mess med
svartpepparmaräng, stekt ananas och basilikagrädde
Sedan synkroniserat stirrande svanpar på skaka-ner-maten-promenaden...
... som vanligt ignorerat av sniffande Bingo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar