torsdag 21 februari 2013

Stammisstället

Igår em kompade både jag och Bingo ut från jobb respektive hunddagis för att hinna med en långpromenad på Gärdet och besök på vårt gemensamma favoritställe hundcafeet Himmelska Hundar. Här hängde vi mycket i somras och under hösten. Har varit, och är fortfarande i mina lattematte-ögon, det perfekta stället för valpsocialisering och träning inför hunddagis. Innan Bingo fick hunddagisplats, så fick han t o m vara på cafeet själv ibland när matte var upptagen med annat.

Nu var det ett tag sedan vi var där och gissa vem som ivrigt drog i kopplet när vi började närma oss stället! Och vem som absolut inte ville gå därifrån...


Omsvärmad italienare som enligt sin matte kommer från USA


Bingo bjuder upp

Det gäller att vara snabb om man har med en italienare att göra.

(Med på bilden är chihuahua som senare ilsket högg sig fast i 
Bingos ben efter att chihuahuans matte visat för mkt
uppmärksamhet och kanske även efter italienarkonkurrensen
äv om alla tre var hanar.
Bra med fleeceoverall
tyckte iaf Bingo som snabbt återhämtade sig.)

vad gömmer sig under täcket?

3 kommentarer:

  1. Det hade verkligen varit toppen med ett hundcafé här just nu. Sid behöver massor med miljöträning och ett hundcafé med människor som förstår sig på hundar hade varit det perfekta stället. Känner mig lite ensam i min lilla hundvärld. Men till våren ska det minsann bli hundkurs. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske en affärssidé med hundcafé?:-)

      Radera
  2. Skulle så gärna vilja ha ett hundcafé att gå till! Den här årstiden sitter man ju inte gärna ute och fikar och så trevligt det vore att ha ett ställe att gå till där även de kära hundarna är välkomna!
    Hoppas flera tänder på affärsidén så det blir ett i varje stad.
    Melodys matte

    SvaraRadera