måndag 29 april 2013

Skogsbo Gård

... i Bromma var vi såklart tvungna att testa i söndags eftersom det är ett hundtillåtet café. Har bara öppet på helger än så länge och är annars öppet för konferenser/kurser/fester. Perfekt ihop med långpromenad på de härliga skogsstigarna längs med Mälaren mot Ålsten.

Bingo i nya fleecetäcket spanar in Skogsbo Gård




Högsta betyg för mysighetsfaktor utomhus i stora trädgården och inomhus i de olika rummen. Helt ok fika utan större finess med bl a hembakat chokladmums, morotskaka, bröd, chokladbollar. Gulaschsoppa och våfflor fanns också på menyn. Toppbetyg för service och bemötande. Bingo fick lov att springa fritt i trädgården och bekantade sig med hus-cavalieren samt med de andra cafébesökarnas hundar som alla var påfallande väluppfostrade trots/tack vare att de också sprang fritt. Hus-cavalieren och Bingo ägnade sig dock en liten stund först inomhus men även utomhus, att försiktigt morra  men kom sedan på bättre fot med varandra.



3 kommentarer:

  1. Är hundarna välkomna inomhus också?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajamen, hundar är välkomna både i entréplanet o övervåningen i det fina huset:-) Rekommenderas dock att följa stället på facebook eftsom det ibland även är festabonnerat på helger o då är caféet stängt.

      Radera
  2. Dit måste vi gå - tack för tipset!

    SvaraRadera